Építőipari szakmai rendezvények Rendezvények listája 2001 2002 jún. 2002 nov. 2003
 

Szakmai rendezvények szervezése

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rövid visszatekintő:

A '90 évek komoly változást hoztak a hazai építőanyagok, lakberendezési termékek piacán. Folyamatosan alakultak az új cégek, nap, mint nap jelentek meg az új, addig ismeretlen termékek. Szinte áttekinthetetlenné vált, mit hol lehet beszerezni, kiktől lehet szakmailag hiteles termékinformációkhoz jutni. Ebben a helyzetben hasznosnak és népszerűnek bizonyultak rendezvényeink, melyek lehetővé tették az új építőanyagok, technológiák rendszeres bemutatását, a tervezők és a gyártók közötti személyes kapcsolatfelvételt.

A kezdetben THERMO-SHOW, majd METSZET néven ismertté vált rendezvénysorozat keretében 1993 és 2003 között a Napház Építésziroda 32 szakmai termékbemutató rendezvény lebonyolításában vett részt, szervezőként vagy együttműködve a 4H-Napház Építő, Oktató Kht.-vel illetve a Thermo Kft.-vel. Rendezvényeink keretét kisméretű kiállítások adták, a témához kapcsolódó előadásokkal kiegészítve. Alkalmanként 20-25, a választott témában érdekelt gyártó, forgalmazó cég mutatkozott be a 200-250 fős, építészekből, belsőépítészekből, generálkivitelezőkből, beruházókból és a szaksajtó képviselőiből álló szakmai közönség előtt.

Közreműködés rendezvények szervezésében:

Bár a rendezvénysorozat a 2003. november 21.-i "Belsőépítészet" témájú kiállítással lezárult, természetesen továbbra is vállalok közreműködést szakmai rendezvények szervezésében, címlisták összeállításában, a szakmai vendégkör meghívásában. Ilyen módon vettem részt a Nemzeti Galériában megrendezett "Mesterek és tanítványok" építészeti kiállítás szervezésében is.