referencialista

háztervek,
látványtervek

családi ház
alaprajzok

Nagyításhoz kattintson a képre!

     
 
Utcai homlokzat - Látványterv északi irányból
Kert felőli homlokzat déli irányból
Tetőfelülnézet
Alaprajzi felülnézet
Térbeli alaprajz - Látványterv észak felől
Térbeli alaprajz - Látványterv déli irányból
Földszinti alaprajz

Nagyméretű tetőtérbeépítéses családi ház, kétállásos garázzsal

Nappali-étkező + 4 szoba

Teljes hasznos alapterület: 247,84 m², ebből:

  • Földszint: 153,80 m²
  • Földszinti fedett teraszok: 9,09 m²
  • Tetőtér: 84,95 m2 

Bruttó beépített terület: 203,38 m²

A családi ház terve egy széles utcafrontú, közel négyzet alakú, lejtős saroktelekre készült. A telek tájolása ideális, az épület utcai homlokzatai északkelet, illetve északnyugat felé néznek, a nappali, étkező és a földszinti háló pedig a kert felőli oldalra kerültek. A mellékhelyiségek, kiszolgáló helyiségek - a konyha kivételével - az utcai oldalon helyezkednek el.

Az épület bejárata kis fedett teraszról nyílik. Az előtérből az étkező-nappali-konyha térbe érkezünk, innen indul az emeletre vezető lépcső is. A nappali és az étkező a kerthez nagy üvegfelületekkel és részben fedett terasszal kapcsolódik. A konyha össza van nyitva a nappali-étkezővel, de igény szerint le is választható. A fedett teraszra vezető kijárat közel van a konyhához is. 

Az előtérből nyíló közlekedőn keresztül érhető el a földszinti háló, a dolgozó/vendégszoba és a kiszolgáló helyiségek. A tájolás miatt ide került a kamra is, ezért a konyha a közlekedő felé is meg van nyitva.  

A kétállásos garázs szintén az előtérből közelíthető meg. A gépészeti helyiség a garázs és a kert felől egyaránt elérhető, egy kerti szerszám tárolón keresztül. 

Az emeleten a magasabb épületrészben fitness helyiség található, zuhanyzóval, szaunával. illetve itt kapott helyet a tetőtéri hálószobákhoz tartozó fürdőszoba is. A két hálószoba az alacsonyabb, tetőtérbeépítés jellegű épületrészbe került.  

 

vissza