referencialista

háztervek,
látványtervek

családi ház
alaprajzok

Nagyításhoz kattintson a képre!

     
 
Homlokzati látványterv
Homlokzati látványterv
Homlokzati látványterv
Télikert
Térbeli alaprajz
Családi ház utcai homlokzat
Családi ház kerti homlokzat
Családi ház
Üdülőépület kerti homlokzat
Üdülőépület térbeli alaprajza
Családi ház - Tetőfelülnézet
Tetőfelülnézet
Üdülőépület - Nappali
Családi ház - Hálószobák
Nappali látványterve
Fürdő-Gardrob
Fürdőszoba

LÁTVÁNYTERV KÉSZÍTÉS

Építészirodák, építkezők, ingatlan értékesítők részére

 

Lakások, családi házak, kisebb lakóépületek építészeti terveihez vállalom látványtervek készítését. Családi házakhoz általában a következő típusú látványterveket készítem:

Homlokzati látványtervek

  • A tervezett épület homlokzatait, külső megjelenését több irányból bemutató látványtervek, amelyek egy vonalas műszaki tervhez képest sokkal jobban érzékeltetik, hogyan néz ki majd a valóságban az épület, milyenek az arányai, a tömege. Előny, hogy könnyen módosítható az egyes felületek  - falak, nyílászárók, tető - színe, anyaga is, így az építtető még a tervezés fázisában ki tudja választani a neki leginkább tetsző megoldásokat.

Térbeli alaprajzok

  • A térbeli alaprajz szemléletesen mutatja be az egyes helyiségek egymáshoz viszonyított helyzetét, kapcsolatait, méreteit, berendezését. Ez a fajta látványterv is sokféle nézőpontból készülhet, az adott célnak, igénynek megfelelő részletességgel kidolgozva. Természetesen itt is módosítható a felületek, burkolatok színe, jellege, áthelyezhetők a berendezési tárgyak. 

Tetőfelülnézet

  • Ezen a látványterven nemcsak a tető formája látható: ha a teljes telket feltüntetjük rajta, akkor térbeli helyszínrajzként is használható. Jól látható, hogyan helyezkedik el az épület a telken, mennyi helyet foglal el belőle, mennyi szabad kertfelület marad. 

A látványtervek Nemetschek Allplan építészeti tervező programmal készülnek, az építészeti tervezési munkához megfelelő minőségben - a mellékelt képek szerint -, de nem fénykép minőségű, professzionális látványtervek. 

Kapcsolódó cikk:

 

vissza